INTERVIU (Journal for Freedom of Conscience (Jurnalul Libertății de Conștiință), 2022)
Interviu realizat de Dragoș Mușat, președintele Asociaţiei Conștiinţă și Libertate și directorul Departamentului Relații Oficiale şi Libertate Religioasă, Uniunea Română, cu directorii Departamentului Relaţii Oficiale şi Libertate ReligioasăMihai Miron, Transilvania de SudAnca Beniamin, Transilvania de NordDănuț Obăgeanu, BanatGabriel Ișvan, MunteniaPetre Niță, OlteniaSergiu Macovei, Moldova